top of page

GET TO
KNOW ME

Welkom en wat leuk dat je mij hebt gevonden! Ik ben Roos, een gepassioneerd portret en lifestyle fotograaf in Zoetermeer. 

Ik ben 22 jaar oud en ik ben bezig van mijn passie mijn werk te maken. Van fotograferen word ik het aller gelukkigst en ik kan mijn creativiteit kwijt tijdens het fotograferen.

Ik houd van reizen, nieuwe dingen ontdekken, lekker eten, lezen en creatief bezig zijn.

Van jongs af aan ben ik al gek op fotograferen en was mijn grote droom dan ook om een eigen camera te hebben. Op vakanties pikte ik altijd de camera van mijn ouders uit hun handen om van alles wat ik mooi vond een foto te maken. Toen ik begon aan mijn opleiding Media Vormgeving heb ik dan ook eindelijk mijn eigen camera gekocht en daar ben ik nog steeds dolgelukkig mee.

Rosa Lynn Signer over mij

De opleiding Media Vormgeving bestond uit verschillende creatieve kanten zoals: filmen, fotograferen, editen en ontwerpen. Maar mijn hart bleef bij fotograferen. Na het afronden van de vierjarige besloot ik mijn hart en droom te volgen om mijn eigen fotografie bedrijf op te bouwen. Ik heb na mijn opleiding verschillende cursussen afgerond en ik heb veel geleerd. Tot op de dag van vandaag ben ik bezig met mijzelf ontwikkelen in fotografie.

Rosa Lynn Signer over mij

WHY I LOVE WHAT I DO

Naast het maken van mooie portret foto's in een studio of buiten, is fotografie voor mij een manier om mijn creativiteit te uiten. Ik vind het heerlijk om op Pinterest op zoek te gaan naar leuke ideeën voor een creatieve shoot. Dit zijn dan vaak shoots met leuke props, achtergronden of gekke poses.

Niet alleen het fotograferen van een shoot vind ik dus leuk, maar ook het creatieve denk proces en het maken van een planning voorafgaand aan de shoot vind ik leuk. Heb jij zelf nou een leuk idee voor een shoot en zou je dit graag in werking zetten? Vul dan het contact formulier in!

MAY THIS BE THE BEGINNING OF A BEAUTIFUL FRIENDSHIP

Rosa Lynn Signer over mij

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

bottom of page